• Regular Ticket

  Grandioze opening van het Grolsch Drakenbootfestival 2017 met HAEVN, Douwe Bob, Kris Berry en Racoon! Een onvergetelijk feest! 

  Bestel met € 5,50 korting op de deurprijs! 

  van 35,00
  voor 29,50!
   
  Uitverkocht!
 • Kinder kaartje

  Leuk als kinderen ook komen genieten van het concert! Voor kinderen t/m 12 jaar kun je nu een voordelig kinderkaartje bestellen. Legitimatie aan de deur is verplicht! 

  15,00!
   
  Uitverkocht!
 • Dinner (1 p.)

  Charity Dinner voor 3FM Serious Request met o.a. Peter Heerschop, vrijdag 23 juni 16:00-19:00 uur, incl. aansluitend Lexman Drakenboot in Concert. 

  125,00!
   
  Uitverkocht!
 • Tafel (8 p.)

  Charity Dinner voor 3FM Serious Request, vrijdag 23 juni 16:00-19:00 uur, incl. aansluitend Lexman Drakenboot in Concert. Bestel met korting 8 tickets tegelijk, dan wordt een tafel exclusief voor jouw gezelschap gedekt!
  Tafelprijs: € 880,-

  110,00!
   
  Uitverkocht!
 • Early Bird

  Grandioze opening van het Grolsch Drakenbootfestival 2017 met HAEVN, T-99, Douwe Bob, Kris Berry, DJ Pauluz en Racoon! Een onvergetelijk feest! 

  Er zijn 2.000 tickets met € 7,50 korting op de deurprijs!

  van 35,00
  voor 27,50!
   
  Uitverkocht!
 • Super Early Bird

  Grandioze opening van het Grolsch Drakenbootfestival 2017 met HAEVN, Douwe Bob, Kris Berry en Racoon!

  Er zijn 1.000 tickets met € 10,50 korting op de deurprijs!

  van 35,00
  voor 24,50!
   
  Uitverkocht!
 • Lucky Bird

  Grandioze opening van het Grolsch Drakenbootfestival 2017 met HAEVN,  Douwe Bob, Kris Berry en Racoon! Een onvergetelijk feest! 

  De eerste 500 tickets voor een 'Lucky Bird' prijs!

  van 35,00
  voor 22,50!
   
  Uitverkocht!

Tickets niet ontvangen?

Binnen enkele minuten na je bestelling, ontvang je een email met de tickets. Verschijnt deze niet direct in je inbox, check dan eerst even je spambox/ongewenste reclame. Vooral bij Hotmail-adressen verdwijnen onze e-mails nog wel eens in de spambox!
Heb je na een kwartiertje de mail met tickets nog niet binnen, bel of mail ons dan even, dan lossen we het op!

Tickets kwijt & opnieuw versturen?

Ben je de email kwijtgeraakt of kon je de tickets niet afdrukken? Geen probleem, je kunt de tickets opnieuw laten versturen. Klik dan hier: tickets opnieuw mailen. Vul het factuurnummer en het e-mailadres in waarop de tickets zijn besteld, en de tickets worden direct opnieuw naar je verstuurd!

Algemene ticketvoorwaarden

Op alle tickets voor het Drakenbootfestival zijn de Algemene Ticketvoorwaarden van toepassing.       

Servicekosten

Per ticket wordt € 1,25 servicekosten berekend. De servicekosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, administratiekosten, kosten voor klantenservice en toegangscontrolekosten.    
     

Ticketprovider

Deze ticketshop is een product van A-Tickets


 

ticket bestellen

In deze ticketshop bestel je veilig, snel en eenvoudig al je tickets voor Lexman Drakenboot In Concert. Je krijgt je e-tickets met (btw)factuur direct per e-mail toegestuurd. De e-tickets kun je uitprinten of op je smartphone laten zien bij de entree.

Je betaalt je ticket(s) veilig via iDEAL. De servicekosten zijn laag: slechts € 1,25 per kaartje, dat is inclusief BTW en de transactiekosten voor iDEAL.voorverkoop 

In de voorverkoop krijg je leuke kortingen op je tickets. De voorverkoop loopt tot uiterlijk 23 juni 15.00 uur, zolang de voorraad strekt. 

deurtickets

Een ticket aan de deur kost, zolang de voorraad strekt, € 35,-. Een kinderkaartje aan de deur is € 20,- (t/m 12 jaar). 

Gedrukte tickets

Wil of kun je niet online bestellen? Er is ook een beperkt aantal fysieke/gedrukte tickets beschikbaar. Je kunt hiervoor op afspraak terecht op het kantoor van Stichting Kanaal Centraal.