Tickets niet ontvangen?

Binnen enkele minuten na je bestelling, ontvang je een email met de tickets. Verschijnt deze niet direct in je inbox, check dan eerst even je spambox/ongewenste reclame. Vooral bij Hotmail-adressen verdwijnen onze e-mails nog wel eens in de spambox!
Heb je na een kwartiertje de mail met tickets nog niet binnen, bel of mail ons dan even, dan lossen we het op!

Tickets kwijt & opnieuw versturen?

Ben je de email kwijtgeraakt of kon je de tickets niet afdrukken? Geen probleem, je kunt de tickets opnieuw laten versturen. Klik dan hier: tickets opnieuw mailen. Vul het factuurnummer en het e-mailadres in waarop de tickets zijn besteld, en de tickets worden direct opnieuw naar je verstuurd!

Algemene ticketvoorwaarden

Op alle tickets voor het Drakenbootfestival zijn de Algemene Ticketvoorwaarden van toepassing.      
         

Ticketprovider

Deze ticketshop is een product van A-Tickets
 

ticket bestellen

In deze ticketshop bestel je veilig, snel en eenvoudig al je tickets voor Lexman Drakenboot In Concert. Je krijgt je e-tickets met (btw)factuur direct per e-mail toegestuurd. De e-tickets kun je uitprinten of op je smartphone laten zien bij de entree.

Je betaalt je ticket(s) veilig via iDEAL. De servicekosten zijn laag: slechts € 1,25 per kaartje, dat is inclusief BTW en de transactiekosten voor iDEAL.voorverkoop 

In de voorverkoop krijg je leuke kortingen op je tickets. De voorverkoop loopt tot uiterlijk 23 juni 15.00 uur, zolang de voorraad strekt. 

deurtickets

Een ticket aan de deur kost, zolang de voorraad strekt, € 35,-. Een kinderkaartje aan de deur is € 20,- (t/m 12 jaar). 

Gedrukte tickets

Wil of kun je niet online bestellen? Er is ook een beperkt aantal fysieke/gedrukte tickets beschikbaar. Je kunt hiervoor op afspraak terecht op het kantoor van Stichting Kanaal Centraal.