Info voor drakenboot teams 


  Drakentijd

  Op www.drakentijd.nl vind je direct alle tussenstanden en uitslagen van de drakenbootraces.

  Teamlijst & bootindeling

  Download hier de teamlijst en bootindeling, vul hem in en neem hem mee naar het festival. Deze moet voor jullie eerste wedstrijd ingeleverd worden bij de Infostand. Maar ook is dit een handig hulpmiddel om alvast van te voren te bepalen wie op welke plek in de boot zit, en zo te zorgen voor de beste, gelijkmatige en stabiele verdeling. 

  Tips & instructies

  Hier vind je  alvast handige tips en instructies van de stuurmannen. Kijk samen met je team ook eens naar onze korte en duidelijke instructiefilm. Dan ben je zo goed mogelijk voorbereid om snel de finish te halen!

  oefenen

  Op vrijdag 8 juni kunnen ongeoefende teams alvast een keertje oefenen in het drakenbootvaren. Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar, teams die voor het eerst meedoen krijgen voorrang. Het rooster en aanmeldingsformulier vind je hier!

  info presentator 

  Tijdens de drakenbootrace verslaat een presentator de race. Zo roept hij de resultaten van de teams om en vertelt tussendoor regelmatig allerlei leuke wetenswaardigheden over de teams die aan het varen zijn. Graag ontvangen wij van jullie team aan de hand van een vragenlijst informatie die de presentator kan gebruiken tijdens de drakenbootrace. Je kunt deze info over jullie team insturen tot uiterlijk 1 juni. 

  Teaminfo Presentator Bedrijvenrace

  Teaminfo Presentator Buurten & Verenigingen


  inschrijven, sponsoren en prijzen

  Wil je meer weten over sponsoring, over deelname aan de race, alle mogelijkheden en prijzen? Kijk dan hier voor meer informatie

  Prijzen winnen  & Waxx award

  Voor de snelste teams is er natuurlijk eeuwige roem maar ook staan er leuke prijzen klaar, fonkelende medailles en een mooie wisselbeker.

  De teams die er het mooist of meest bijzonder uitzien, maken kans op de felbegeerde Waxx Award! 

  Benieuwd wat er allemaal op het spel staat? Kijk dan hier alvast!


   

  Wedstrijdschema

  Het wedstrijdschema is klaar! Kijk snel bij de link hieronder tegen wie je gaat varen! 

  Wedstrijdschema zaterdag

  Wedstrijdschema zondag


  Geen eigen consumpties

  Het meebrengen van eigen consumpties naar het festivalterrein is niet toegestaan. 

  Munten bestellen

  Tijdens het festival kan bij de barren en foodtrucks alleen betaald worden met de Drakenboot consumptiemunt. Die zijn met pin en contant (briefgeld) te koop bij de muntautomaten. Je kunt ze ook van te voren op factuur bestellen, dan liggen ze voor je klaar bij de Informatiestand. Stuur ons een email, dan regelen we dat!

  Bedrijven kunnen ook munten op rekening bestelling, vraag hier je persoonlijke inlogcode aan. 

  Food bestellijst BEDRIJVEN

  Wil je alvast lekkere hapjes, een lunch of maaltijden bestellen voor je bedrijventeam en relaties? Dat kan tot uiterlijk 1 juni via dit bestelformulier!

  Promotie BEDRIJVEN

  Wil je een promotie-aktie doen bij het festival? Flyeren, eigen meubilair meenemen, of iets anders? Veel is mogelijk, maar daar is wel een promotievergunning voor nodig. Deze dien je tijdens het festival zichtbaar bij je te dragen, zodat ook de beveiliging ziet dat jullie promotie is toegestaan. Ook maken we dan afspraken over de logistiek. Vraag hier een vergunning aan! 

  tenten zondag

  Op zaterdag huren diverse bedrijven hun eigen deelnemerstent op het hoofdterrein van het Drakenbootfestival. Een aantal bedrijven gebruikt deze tent op zondag niet. Die tenten worden door deze bedrijven kostenloos beschikbaar gesteld aan de teams die op zondag aan de drakenbootrace meedoen. Een tent reserveren kan helaas niet: wie het eerste komt, die het eerste maalt! N.B. Het meenemen en plaatsen van een eigen (party)tent o.i.d. is mede vanwege de veiligheidseisen niet toegestaan!


  Reglementen

  Deelnamereglement teams & Huisregels
  Ticketvoorwaarden