Sterre Koning

Sterre Koning (15) begon haar carriëre toen ze 8 jarige het Kinderen voor Kinderen Songfestival voor Gelderland won en erna solist werd bij het beroemde Kinderen voor Kinderen Koor. (Solo’s in singles 'Klaar voor de Start', 'Feest', 'Mijn Boek'). Ze trad op in talloze tv-shows zoals de Kids Top 20 en Zapp Live maar ook in diverse theaters, bijvoorbeeld voor de koning en zijn gezin in Carré. 

In 2016 vertegenwoordigde ze Nederland met de groep Kisses (Junior Songfestival) tijdens het Junior Eurovision Song Contest op Malta. In 2017 trad ze o.a. als solist mainstage op bij het grote Tinafestival in Duinrell en bij Serious Request Apeldoorn. 

In 2018 is ze opnieuw in beeld door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze het tot de sing offs brengt! Daarnaast heeft ze in april van dit jaar haar eerste solosingle uitgebracht. 

Naast zingen is Sterre ook bekend als Instagrammer (@sterrekoning) en vlogger voor haar eigen YouTube kanaal Sterre Koning en Tina TV. Sterre zingt, danst, acteert, is model en speelt gitaar.

Zondag 24 juni