STAY TUNED 

Nederlands populaire popgroep bestaande uit 2 meisjes en 2 jongens die elkaar hebben leren kennen door hun deelname aan de Voice Kids.

- Esmee Schreeurs, 16 jaar Winnares van de Voice Kids 2016.

- Lucas van Roekel, 17 jaar Winnaar van de Voice Kids 2015 en ook bekend van de film Kappen van Carry Slee waar hij een rol in speelde. Ook speelt hij in het nieuwste seizoen van de tv serie Brugklas.

- Jaco van Oskam, 16 jaar Finalis van de Voice Kids 2016 en was afgelopen maand te gast bij RTL Summer Night, net als Lucas speelt ook Jaco in het nieuwe seizoen van de tv serie Brugklas.

- Isabel de Jongh, 17 jaar Batles De Voice Kids 2016. Haar auditie video is met 19,9 miljoen views één van de meest bekeken video’s van alle Voice Kids seizoenen. Isabel heeft ook een populair YouTube kanaal.

Stay Tuned was een groot succes bij het Tina Festival in Duinrell. Ook traden ze op in Tivoli Vredenburg bij de Hitkrant Hittegolf Awards, bij Serious Request - Het Glazen Huis en op andere jongeren festivals in Nederland 1 van de hoogtepunten was dat ze afgelopen jaar bij de muziekfeesten in Emmen voor meer dan 8.000 man optraden.  

Zondag 24 juni