drakenland


Welkom in het Wilde Westen van Drakenland! 

Tim Koldenhof Producties presenteert op zaterdag en zondag een waanzinnige editie, met een nieuwe show en allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Maak een ritje op onze wilde stier en test je spierballen, bezoek één van onze verrassende en spannende shows en ontmoet na afloop Draak live! Iedereen is welkom in het Wilde Westen van Drakenland! Een productie van Tim Koldenhof, die de shows speciaal voor het Drakenbootfestival heeft geschreven en gecomponeerd.


Alle shows en activiteiten in het Drakenland zijn helemaal gratis! 


show 1: Draak in het Wilde Westen

De ketting van het lieve meisje Sam is zoek. Ze denkt dat de bandiet Jimmy hem heeft gestolen. Ze wil de ketting terug en gaat Jimmy opzoeken. Ondertussen is Jimmy op schattenjacht in de goudmijn. Alleen de schat wordt bewaakt door een geheimzinnig monster.. Wil jij weten welk monster Jimmy de stuipen op het lijf jaagt? En of Sam haar ketting ooit nog terug krijgt? Kom dan kijken naar Draak in het Wilde Westen.
Deze muzikale, interactieve en spannende voorstelling zorgt dat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten.


Show 2: Western Dance Battle

In de saloon van het Wilde Westen vindt het Open Podium plaats. Van heinde en verre komen de inwoners van het Wilde Westen hun dansjes en tricks laten zien. Wat dacht je van een vurige cancan of een gave zonnedans. Ze komen allemaal voorbij in deze show! Krijg jij nou ook zin om te dansen? Kies jouw favoriete danspasjes en doe mee!
Deze vrolijke dansvoorstelling is geschikt voor iedereen die zin heeft om even los te gaan op de dansvloer.


springkussens

Natuurlijk zijn er in het Drakenland ook springkussens waar je lekker op kunt springen, klimmen en glijden! 


Ontmoet Draak Live! Fotobooth!

Hier kunnen de jongste gasten van het Drakenbootfestival een bezoekje brengen aan de ster van de voorstelling Draak! De enige echte Draak. Je kan draak een handje geven, even knuffelen en met hem op de foto. Het is zelfs mogelijk om met Draak een praatje te maken. En die foto, die krijg je natuurlijk gratis mee.


Wilde stier

Durf jij het aan?! Deze stier gooit iedereen van zijn rug. Kan jij hem bedwingen? Test je moed en train je spierballen! Blijf jij het langste zitten?


Ontmoet de bewoners van Drakenland

De hele dag lopen de bewoners van het Wilde Westen van Drakenland rond en jij kan ze ontmoeten! Je kan met ze praten, samen op zoek gaan naar een schat of op de foto.


Kampvuur

Krijg je van al die activiteiten ook altijd trek? Kom dan naar het kampvuurtje en rooster een lekkere marshmallow boven het vuur. Voor jezelf of voor je familie en vrienden.


 


 

Zondag 24 juni