Dance Club

Echt uit je dak gaan doe je op zaterdagavond hier! De Plato Stage bouwen we 's avonds om tot een gave dance club. Een grote festivaltent waar je je tot in de late uurtjes kunt onderdompelen in de fijne opzwepende beats van top DJ's. 

Qua artiesten wordt er flink uitgepakt. Niemand minder dan onze stadsgenoot en topdeejay Yves Eaux, die veel aanzien geniet in het buitenland, zal een spetterende techno set komen draaien. Daarnaast geven ook Salvador Deep, Aaron Post en de Limburgse Melvin Spix acte de presence. De Rotterdamse DJ Lucien Foort zal speciaal voor dit feest in plaats van een DJ-set draaien live gaan optreden. 

Stuk voor stuk supergoede DJ’s, die vooral het volwassen uitgaanspubliek zullen aanspreken (er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar, legitimatie bij entree verplicht!). Ze hebben een ijzersterke reputatie, ze voelen het publiek goed aan en ze staan garant voor geweldige muziek en een dampend feest. Het kan wel eens heel erg druk gaan worden dus we raden iedereen aan om vroeg te komen!

On stage:

18.00 - 19.00 Melvin Spix
19.00 - 20.00 Salvador Deep
20.00 - 21.30 Lucien Foort (live)
21.30 - 23.00 Yves Eaux
23.00 - 00.00 Aaron Post

Genre: Deep House, Techhouse, Techno

Gratis toegang.
Minimumleeftijd: 21 jaar (legitimatie verplicht!) 


 

Zaterdag 24 juni