BÖKKERS 

Wat ruim zeven jaar geleden begon als een coverband van de boerenrockband Normaal, is nu uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine met vijf studioalbums, een liveplaat en een liveshow die iedere popzaal, feesttent en festivals als de Zwarte Cross en Concert at Sea omver blaast. Dus… ben je klaar voor een paar uur rock ’n roll? 

Bereid je in ieder geval voor op een avond klasse muziek en een geweldig feest. De Bökkers in huis betekent spektakel in de keet! Deze Sallandse rockformatie, bestaande uit vier onvermoeibare heren, trekt de laatste jaren steevast volle zalen. Een optreden van Bökkers staat garant voor spektakel: de planken krullen van het podium en de tap draait overuren. Met de energieke live shows weten ze altijd ‘onrust in de kudde’ te creëren en wordt het een groot feest! 

Bökkers is onvervalste rock ’n roll: AC/DC meets ZZ Top meets The Rolling Stones. Met nummers over drank, vrouwen en ander gespuis. En dat alles gezongen in hun moerstaal: het Sallandse dialect. 


Met hun laatste album gaat de band nog een stap verder dan dat ze al deden. Niet voor niets werd de hulp in geroepen van JB Meyers (op zaterdag 23 juni om 16.00 uur ook zelf bij Drakenbootfestival te zien op de Plato Stage!). JB Meyers nam samen met de band het album op in de legendarische Wisseloord studio’s en verzorgde de eindmix en productie. 

 

Zaterdag 23 juni