charity dinner voor 3FM Serious Request

Koop nu uw tafel!

Tickets voor het charity dinner zijn nu makkelijk en snel te bestellen op deze website, in onze Ticketshop!

- Losse plek: € 125,-
- Hele tafel: € 880,- (max. 8 personen) 

In de Ticketshop worden bestellingen met IDEAL afgerekend, waar u automatisch een factuur bij krijgt. Lukt betalen met IDEAL niet voor uw bedrijf? Bel of mail ons dan even!

Initiatief

Een club van 15 ondernemers organiseert, op initiatief van de vrienden van Dynamo, een aantal akties om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Het eerste event, een groots charity dinner, vindt plaats tijdens het Drakenbootfestival. Het Drakenbootfestival is daarmee het eerste grote Apeldoornse evenement dat zich hard maakt voor de stille ramp.

De ondernemers die dit charity dinner samen opzetten zijn: Yorick Tomassen (Centraal Beheer), Eric-Jan Westen (Drakenbootfestival), Joost Hamming (De Kabath Groep), Rienk den Hollander (de Houtkubus) en Bob Olyslag (Party Care).

 

charity dinner

Het Charity Dinner bij het Drakenbootfestival is het eerste grote Apeldoornse evenement in teken van 3FM Serious Request, georganiseerd door diverse ondernemers uit Apeldoorn.  

Het charity dinner vindt plaats op vrijdag 23 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur in een grote tent op het festivalterrein.

Ondernemers en particulieren uit Apeldoorn, maar natuurlijk ook daarbuiten, zijn van harte welkom om te genieten van een driegangendiner inclusief drankjes.

Spreker Peter Heerschop (acteur, cabaretier) is de gastheer van de avond, en zal met zijn humor de gasten een mooie avond bezorgen. Daarnaast zijn onder de aanwezigen onder andere burgemeester John Berends en vele Apeldoornse bedrijven.

Er zijn muzikale intermezzo’s en natuurlijk kunnen de aanwezigen netwerken en aansluitend genieten van het Lexman Drakenboot in Concert met o.a. HAEVN, Kris Berry, Douwe BOB en Racoon!

ondernemers voor het glazen huis

Zie voor meer info ook de website: ondernemersvoorhetglazenhuis.nl 


 

Vrijdag 23 Juni

Zaterdag 24 Juni

Zondag 25 Juni