Sponsor worden?

maximale exposure!

Het Drakenbootfestival is dé plek waar je elkaar ontmoet, waar je je bedrijf op een positieve manier kunt promoten, met in het oog springende uitingen en akties, bij een uitzonderlijk groot publiek! 

Het Drakenbootfestival is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde en drukst bezochte evenementen in Apeldoorn, dat jaarlijks zo’n 80.000 bezoekers trekt van alle leeftijden. Ook weten steeds meer bezoekers en teams van buiten Apeldoorn het festival te vinden.

In veel media wordt veelvuldig aandacht gegeven aan het festival. Nagenoeg alle inwoners van Apeldoorn en omgeving komen in aanraking met het festival. Door het Drakenbootfestival te sponsoren kunt u hier heel mooi op meeliften!

Uw bedrijf komt herhaaldelijk en op een positieve manier bij alle doelgroepen onder de aandacht: maximale exposure voor uw bedrijf!

sponsorfolder

In deze sponsorfolder vind je een overzicht van diverse mogelijkheden om je bedrijf te verbinden aan het festival, en daarmee het festival te ondersteunen. Ook kunnen wij in overleg een pakket op maat samenstellen. 

Bel of mail ons gerust, wij bespreken graag samen jullie wensen en de mogelijkheden!  Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 


 

promotie aktie opzetten

Het Drakenbootfestival trekt het hele weekend zo'n 100.000 bezoekers. De perfecte plek dus om uw bedrijf of organisatie te promoten bij een hele brede doelgroep. 

Vergunning

Een aktie opzetten, een promotiestand, iets uitdelen: veel is mogelijk, maar wel dient dit van te voren (uiterlijk 1 juni) aan ons kenbaar gemaakt te worden. Dan kijken wij samen naar de ruimte en mogelijkheden hiervoor, de eventuele veiligheidseisen, de logistieke inpassing etc. Voor een aantal akties heeft u een "vergunning" van ons nodig, die u tijdens het festival bij u moet dragen.

Waar is toestemming voor nodig?

- iets uitdelen, give-aways en flyeren
- een promotie aktie opzetten
- een promotiestand/wagen plaatsen
- reserveren van een promotieplek
- meebrengen van eigen reclame-materialen
- plaatsen van eigen meubilair/aankleding
- reserveren van een marktkraam (4x2,2 meter, kosten circa € 68,- per dag,        zie hier voor meer info: braderie)

Aanvragen

Met het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een aanvraag voor Promotie & Stands doen. Uw aanvraag wordt dan zo snel mogelijk beoordeeld en indien van toepassing ontvangt u een opgaaf van de promotiekosten die in rekening gebracht worden voor uw promotie-aktie. 

Na akkoord door beide partijen, wordt de vergunning voor u klaargelegd bij de Informatiestand op het festivalterrein. Deze dient u goed zichtbaar bij u te dragen, zodat het voor de festivalcrew en security goed te zien is dat u toestemming heeft voor uw activiteiten.

 contactformulier sponsoring


Interesse sponsoring
Ja, ik heb interesse in sponsoring van het Drakenbootfestival, of een van de onderdelen van het evenement. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
  

aanvraagformulier promotievergunning


Aanvraag toestemming Promotie & StandsContactgegevens


 
 
 
 

 
 
 Aanvraag


 
Toelichting op uw aanvraag