WEDSTRIJD CREW 


Wil je stuurman zijn bij het Drakenbootfestival in Apeldoorn, of in de andere plaatsen? Vul dan het formulier hier onder in om aan te geven wanneer je kunt. Vooral voor de festivals in Apeldoorn, Antwerpen en Kollum zijn veel stuurmannen/vrouwen nodig, de andere events zijn iets minder groot. 

Het eerste kwartaal 2017 maken we de roosters voor de DragonFun evenementen. Je hoort dan z.s.m. wanneer je bent ingeroosterd. Op de inlogpagina van DragonFun (zie de rode knop hier boven), vind je dan meer informatie en het rooster. Als je de inlogcodes hiervoor nog niet hebt ontvangen, ontvang je die per email nadat jouw aanmelding is verwerkt. 

inschrijfformulier


Ja, ik meld me graag aan als stuurman/vrouw c.q. wedstrijdcrew!NAW-GEGEVENS


 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Op welke dagen/bij welke events zou je willen sturen c.q. helpen?


 NIEUWE CREW
De volgende velden hoef je alleen in te vullen als je nog niet eerder bij ons hebt geholpen als stuurman/vrouw.

Je kunt je ook aanmelden als je nog geen ervaring hebt als stuurman/vrouw, je krijgt dan een interne theorie- en praktijk training van ongeveer 2 dagdelen.


 


 


CV en foto
Als je je voor de eerste keer aanmeldt als stuurman/vrouw, ontvangen we graag een CV en recente foto van jou voor onze administratie. Deze kun je hier uploaden, of mailen aan crew@drakenbootfestival.nl. Alvast bedankt!


 


OPMERKINGEN


 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00