MARKT/BRADERIE

 aanvraagformulier marktkraam 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Voorwaarden
Indien u een marktkraam huurt bij het Drakenbootfestival dient u zich te houden aan de volgende voorwaarden:

- Openingstijden markt:
zaterdag 10.00-20.00 uur
zondag 10.00-19.00 uur

- Op/afbouw: de oevers zijn bereikbaar per auto. Auto's moeten om 10.00 uur van het terrein af zijn, en pas na sluitingstijd van de markt mogen auto's er weer op voor laden/lossen.

- Parkeerplaatsen: Er zijn een aantal parkeerplaatsen in de omgeving gereserveerd voor markthouders.

- Het hoofdterrein is geheel afgesloten voor auto's vanaf 9.30 uur, tot resp. 01.00 uur (zaterdag) en 21.00 uur (zondag).

- U volgt altijd de instructies van de verkeersregelaars op.


  

Op zaterdag en zondag is er een gezellige markt/braderie op het Drakenbootfestivalterrein. De markt wordt opgezet langs de oevers van de drakenbootrace. 

Organisatie markt:

Organisatieburo Apeldoorn 2000
Henk en Annette van Beek
info@apeldoorn2000.nl
tel. 055-3015386

Openingstijden markt

Zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zondag van 10.00 tot 19.00 uur. 

Kosten

Er zijn ongeveer 60 kraampjes beschikbaar van elk 4 x 2,2 meter groot. De pacht bedraagt € 68,- per kraam per dag.

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de markt tijdens het Drakenbootfestival, vul dan het formulier hier naast in of neem contact op met de organisator van de markt, zij spreken graag de mogelijkheden met u door. 

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor een kraam? Vul dan het formulier hier naast in. De organisatie van de markt neemt je aanvraag in behandeling en laat je zo snel mogelijk weten of er plek is. 

op/afbouw 

Auto's kunnen in de buurt van de kramen laden en lossen. Auto's kunnen niet bij de stand geparkeerd worden en moeten ruim voor openingstijd van het terrein af zijn. Er worden een aantal parkeerplaatsen in de omgeving van het festivalterrein gereserveerd voor de markthouders. 

Auto's kunnen pas na sluitingstijd van de markt het terrein weer op. Dit geldt echter alleen voor de lokaties langs de oevers. Op het hoofdterrein zijn auto's niet toegestaan tussen 10.00 en 01.00 uur op zaterdag, en tussen 10.00 en 21.00 uur op zondag.

Onze verkeersregelaars begeleiden de toegang tot het terrein, volg hun instructies!