SMN post Drakenboot bedrijvenrace - zaterdag 23 juni 2018

inschrijfformulier 


JA!
Wij doen graag mee op zaterdag 23 juni 2018 aan de Drakenboot Bedrijvenrace!CONTACTGEGEVENS


 
 
 
 
 
 
 
 
 


FACTUURGEGEVENS
Als wij een betalingskenmerk dienen te vermelden of wanneer uw factuuradres afwijkt van het postadres, kunt u dat hier aangeven.


 
 
 
 


1. PAKKETTEN


 

 

Contact over keuze pakket
Wij hebben interesse in een van bovenstaande deelname/sponsorpakketten, of willen graag een pakket op maat. Neem contact met mij op om de mogelijkheden, inhoud en prijs te bespreken.


 


2. SPECIALS/ONDERSTEUNING FESTIVAL


 

 3. PAGODE TENT
Standaard wordt een eigen Team-tent/VIP-tent alleen op zaterdag voor u gereserveerd. Wilt u de tent ook op vrijdag of zondag gebruiken, of wellicht alleen op vrijdag, dan kunt u dat hier aangeven.

N.B.: ALLE TENTEN OP HET HOOFDTERREIN ZIJN VOL !!
Alleen buiten het hoofdterrein is eventueel nog plek.


 


 


 
DRAKENBOOTKRANT, WEBSITE & LED-SCHERM


 
  

 5. CONSUMPTIEMUNTEN


 


6. TICKETS DRAKENBOOT IN CONCERT


 


7. VERGUNNING AANKLEDING & PROMOTIE
Heeft u ideen om een promotie-aktie voor uw bedrijf op te zetten bij het Drakenbootfestival of wilt u bijvoorbeeld give-aways uitdelen? Huurt u een tent en wilt u deze zelf (verder) aankleden met meubilair of reclame-materialen, vlaggen/doeken, etc. Of wilt u op een andere manier iets doen bij het Drakenbootfestival? Veel is mogelijk, maar wel dient u dit van te voren (uiterlijk 1 juni) aan ons kenbaar te maken. Dan kijken wij samen naar de ruimte en mogelijkheden hiervoor, de eventuele veiligheidseisen, de logistieke inpassing etc. Voor een aantal akties heeft u een "vergunning" van ons nodig, die u tijdens het festival bij u moet dragen. Onder "Inschrijven-Promotie & Stands vindt u hier meer info over. Geef hier alvast aan wat u precies wilt doen.Plannen aankleding/promotie
Heeft u plannen om iets qua aankleding/promotie te gaan doen?


 Zo ja, wat wilt u doen?


 
Toelichting
Graag zo specifiek mogelijk omschrijven wat u precies wilt doen, op welke plek, wat de afmetingen zijn, op welke dag/tijd, etc.


 


8. UW LOGO AANLEVEREN
Heeft u gekozen voor een sponsorpakket? Dan ontvangen wij graag het logo van uw bedrijf, zodat wij deze kunnen opnemen in de diverse uitingen. Graag aanleveren als .eps bestand!


 


9. RUIMTE VOOR OPMERKINGEN


 


10. ALGEMEEN REGLEMENT DEELNEMERS EN HUISREGELS
Op uw inschrijving zijn het Algemeen Reglement voor Deelnemers en de Huisregels van toepassing (zie de website). Met het verzenden van dit formulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met beide reglementen.


 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

 

doe ook mee! 

Ga ook de sportieve strijd aan! Ervaar de geweldige teambuilding, het meedoen aan de drakenbootrace geeft een flinke, positieve boost binnen je bedrijf, tussen collega's en met relaties. Je kunt je profileren bij een uitzonderlijk groot publiek n je ontmoet in een relaxte, gezellige sfeer meer dan 50 andere bedrijven. Het Drakenbootfestival verbindt!

brochure aanvragen

Vraag nu de brochure van het Drakenbootfestival aan. Daarin vind je meer info over deelname, sponsoring en prijzen! 


Ja, stuur mij de brochure!


 
 
 
 
 
 
Inschrijven

Hiernaast vind je het inschrijfformulier om je team aan te melden voor de Bedrijvenrace. Er is plek voor ongeveer 50 teams per dag. Inschrijven kan zolang er plaats is, tot uiterlijk 15 mei.

Team

Een team bestaat uit minstens 17 man: 1 trommelaar en 16 peddelaars, wel is het handig om een paar reserve-peddelaars te hebben. Wij zorgen voor de originele drakenboten en een ervaren stuurman/vrouw. Je mag ook met twee bedrijven (of op zondag twee buurten of verenigingen) n team vormen. 

ERVARING niet nodig

Drakenbootvaren is niet moeilijk, iedereen kan aan de race meedoen. Ervaring is niet nodig. De enige eis is dat alle teamleden minimaal 16 jaar zijn en kunnen zwemmen! 

Bij de eerste race geeft de stuurman een uitgebreide uitleg en kan tijdens het opvaren naar de start alvast geoefend worden. Je zult de slag al snel te pakken hebben n je voelt meteen de adrenaline opborrelen om te willen winnen! 

varen

Je vaart met je team 3x in de voorrondes, over een afstand van circa 250 meter. De beste teams gaan door naar de halve finales en vervolgens finales. Twee weken voor de race ontvang je het wedstrijdschema. De voorste 2 peddelaars bepalen het ritme en tempo. De trommelaar slaat op het tempo van de voorste 2 peddelaars op de trom, zodat de rest van de peddelaars dit ritme kunnen volgen. Vooral het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren een echte teamsport, samenwerking is essentieel! 


Teamlijst

Met deze teamlijst kun je de indeling van je team in de drakenboot van te voren alvast afspreken. Je leest hier precies hoe je het gewicht het best kunt verdelen over de boot: wie in het midden, wie voor- of achterin, links/rechts. Zodat de boot straks recht en stabiel mogelijk in het water ligt, en je het snelst naar de finish vaart! Het ingevulde formulier moet tijdens het festival, voor jullie eerste race, ingevuld en ondertekend ingeleverd worden bij de Informatiestand. Klik hier om hem te openen:

Teamlijst

meer info voor teams 

Doe je mee met een Bedrijventeam? Klik dan hier voor meer specifieke informatie. Je vindt hier bijvoorbeeld:

  • - een overzicht van alle teams die meedoen
  • - welke prijzen er te winnen zijn
    - info over de WaXX Award
  • - de bestellijst voor hapjes en maaltijden
    - inschrijfformulier voor oefenavond
  • - drakentijd

reglementen

Deelnamereglement teams & Huisregels
Ticketvoorwaarden


TIPS voor het varen & veiligheid

Onze stuurmannen en -vrouwen hebben de belangrijkste tips voor het varen en de veiligheid voor je op een rijtje gezet. Neem ze alvast goed door met je team!

Tips voor het drakenbootvaren
Veilig Varen


instructiefilm

Vaar je binnenkort mee in de drakenbootrace? Kijk dan alvast even naar deze korte instructiefilm en tips, samen met je teamleden. Dan leer je alvast de belangrijkste kneepjes van het drakenbootvaren, zodat je tijdens de wedstrijd sneller en veilig naar de finish vaart!