Info voor teams van buurten & verenigingen

teams

Weten wie straks je tegenstanders zijn? Kijk dan hier alvast welke Buurten & Verenigingen ook mee doen aan de Drakenbootrace!

Wedstrijdschema

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Drakentijd

Op www.drakentijd.nl vind je direct alle tussenstanden en uitslagen van de drakenbootraces.

Teamlijst & bootindeling

Download hier de teamlijst en bootindeling, vul hem in en neem hem mee naar het festival. Deze moet voor jullie eerste wedstrijd ingeleverd worden bij de Infostand. Maar ook is dit een handig hulpmiddel om alvast van te voren te bepalen wie op welke plek in de boot zit, en zo te zorgen voor de beste, gelijkmatige en stabiele verdeling. 

varen, Tips & instructies

Wil je meer weten over het varen, hoe je een team samenstelt, hoe je je aanmeldt voor de race? Daar lees je hier alles over. Ook vind je hier alvast handige tips en instructies van de stuurmannen. Kijk samen met je team ook eens naar onze korte en duidelijke instructiefilm. Dan ben je zo goed mogelijk voorbereid om snel de finish te halen!

oefenen

Op vrijdag 8 juni kunnen ongeoefende teams alvast een keertje oefenen in het drakenbootvaren. Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar, teams die voor het eerst meedoen krijgen voorrang. Het rooster en aanmeldingsformulier vind je hier!


 

Prijzen winnen  & Waxx award

Voor de snelste teams is er natuurlijk eeuwige roem maar ook staan er leuke prijzen klaar, fonkelende medailles en een mooie wisselbeker.

De teams die er het mooist of meest bijzonder uitzien, maken kans op de felbegeerde Waxx Award! 

Benieuwd wat er allemaal op het spel staat? Kijk dan hier alvast!

Deelnemerstent

Op zaterdag huren diverse bedrijven hun eigen deelnemerstent op het hoofdterrein van het Drakenbootfestival. Een aantal bedrijven gebruikt deze tent op zondag niet. Die tenten worden door deze bedrijven kostenloos beschikbaar gesteld aan de teams die op zondag aan de drakenbootrace meedoen. Een tent reserveren kan helaas niet: wie het eeste komt, die het eerste maalt! N.B. Het meenemen en plaatsen van een eigen (party)tent o.i.d. is mede vanwege de veiligheidseisen niet toegestaan!

Munten bestellen

Tijdens het festival kan bij de barren en foodtrucks alleen betaald worden met de Drakenboot consumptiemunt. Die zijn met pin en contant (briefgeld) te koop bij de muntautomaten. De waarde van 1 consumptiemunt bedraagt € 2,50 (incl. BTW).  Je kunt ze ook van te voren op factuur bestellen, dan liggen ze voor je klaar bij de Informatiestand. Stuur ons een email, dan regelen we dat!

Geen eigen consumpties

Het meebrengen van eigen consumpties naar het festivalterrein is niet toegestaan. 

Reglementen

Deelnamereglement teams & Huisregels
Ticketvoorwaarden