Orpheus - De Marathon

Met het hele team naar de voorstelling "De Marathon" in theater Orpheus!

De Marathon was een succesvolle film in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal komt met de originele muziek van Thomas Acda naar Theater Orpheus. Heeft u de film in 2012 niet gezien of wilt u nog eens genieten van dit prachtige verhaal? De Marathon is een must-see!

De Marathon is een herkenbaar, oer-Hollands en tragikomisch verhaal. Gerard, Nico, Kees en Leo zijn vier Rotterdamse garagemonteurs. Bier, broodjes bal en sigaretten vormen het hoogtepunt van hun dag. Zodra Gerards garage failliet dreigt te gaan ontwikkelen ze het idee een marathon te gaan lopen. 42 kilometer voor de heren zonder enige conditie. Collega Youssef is oud-marathonloper en besluit ze te gaan trainen. Gaat dat lukken? De Marathon laat op intrigerende wijze zien dat er meer is dan het halen van de finish. 

De regie voor De Marathon is in handen van Job Gosschalk. Hij is onder andere bekend van Alles is Liefde en ‘t Schaep met de 5 Pooten. De film werd geschreven door Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk. De theatervoorstelling van De Marathon is net als de film doorspekt met nieuwe muziek van Thomas Acda. Geniet van een ontroerend verhaal vol humor over vriendschap, de liefde en de sores van vier underdogs met het hart en de tong op de juiste plek.