Gezocht: hulp bij deco- en bouwteam!

 

Het deco-team en bouw-team van het Drakenbootfestival zijn op zoek naar aanvulling! Deze twee teams bestaan uit een vaste groep vrijwilligers, die elk jaar vol enthousiasme de handen uit de mouwen steken bij de op- en afbouw van het festivalterrein. Het is twee weken flink aanpakken, maar het geeft veel voldoening om het Drakenbootfestival samen op te bouwen en het is bovendien ontzettend gezellig. De teams kijken er al maanden naar uit om weer te kunnen beginnen. Natuurlijk zorgt het festival voor jouw drankjes, een lunch en een gezonde maaltijd als je er ook 's avonds bij bent. 

Heb je een paar uurtjes of dagen tijd om te komen helpen? Meld je dan hier aan, alle hulp is welkom!


deco-team

Het Deco-team zorgt voor de gezellige aankleding van het festivalterrein. Met het Deco-team zorg je voor het inrichten van de tenten en de artiestenruimte, je hangt vlaggen en slingers met lampjes op, zet gezellige zitjes neer op het festivalterrein, zorgt dat overal de signing in het zicht hangt, fleurt hekken op met rieten matten, etc. Met het uur zie je het terrein mooier worden, een dankbare taak! 

Bouw-team 

De mannen van het bouw-team hebben twee rechter handen en spierballen. En zo niet, dan heb je die wel na deze op/afbouwdagen :-)
Het Bouw-team plaatst de bouwhekken en afrastering op het festivalterrein, ze maken fietsenstallingen met dranghekken, leggen de drakenboten in het kanaal, leggen houten vlonder-terrasjes, koppelen de pontons in het water aan elkaar tot een mooie brug, plaatsen vlaggenmasten, brengen signing aan op de toegangspoorten, verdelen bamboe planten over het festivalterrein, etc. Heb je een heftruck-rijbewijs dan is dat bij deze klussen helemaal handig!