drakenland

  Welkom in het sprookjesachtige Drakenland! Tim Koldenhof Producties presenteert op zaterdag 25 en zondag 26 weer een spiksplinter-nieuwe editie, vol nieuwe activiteiten en shows. Kleine draken beleven in het Drakenland de mooiste avonturen. Het grasveld naast restaurant De Brugwachter wordt omgetoverd tot een paradijs voor kinderen waar van alles te zien en te doen is.

  Naast twee mooie shows op de kasteelpodia word je in het Drakenland ook verrast door leuke kleine pop-up shows. Maar er is nog veel meer te zien en te doen in Drakenland. Spring op het reuze springkussen in de vorm van een echte drakenboot, knuffel met dieren in de kinderboerderij, ontmoet prinsen, prinsessen en draken, laat je schminken in de riddertent of rooster marshmallows boven een gezellig kampvuurtje! Genoeg te beleven voor jong en oud!

  Drakenland is op zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 18:00, de theatershows zijn helemaal gratis!

  Draak en het toverhuisje

  In dit compleet nieuwe avontuur gaat sam op zoek naar een boek van zijn opa. In het bos van drakenland beland hij in het toverhuisje en in dit huisje gebeuren de meest spannende avonturen.
  Doorlopende shows op zaterdag en zondag

  Drakenland Medieval Dance Party

  Dans mee in dit middeleeuws dansfestijn! Voor alle leeftijden.
  Doorlopende shows op zaterdag en zondag

  Drakenland Photobooth

  Kinderen kunnen de hele dag gratis op de foto bij de Drakenland Photoboot. Je krijgt de foto meteen mee!

  Nieuw: game area

  Speciaal voor de iets oudere jongens en meiden is er een stoere game area in het Drakenland waar je naar hartelust kunt opgaan in spannende spellen.

  Kinderboerderij

  In deze mini-kinderboerderij kun je heerlijk knuffelen met de geitjes en andere dieren!  Tim Koldenhof Producties

  Een productie van Tim Koldenhof, die de shows speciaal voor het Drakenbootfestival heeft geschreven en gecomponeerd.

  Tim Koldenhof Producties is een jeugdtheaterschool, productiehuis en evenementenorganisatie. Dagelijks worden er lessen gegeven in zang, dans, acteren, film en musical. Ook in het basis- en middelbaar onderwijs worden workshops gegeven. Tim Koldenhof Producties maakt elk seizoen verschillende theatervoorstellingen en films voor een breed publiek en verzorgt congressen, kick-off’s, entertainment en bedrijfsfilms. Het bedrijf onderscheidt zich door te werken met een team van jonge professionals die zelf nog werkzaam zijn in de film, theater en televisiebranche.