Bruggen voor "rondje om het kanaal"!

Het gezellige "rondje om het kanaal" komt terug bij het Drakenbootfestival! Op twee plekken worden grote stalen bruggen in het kanaal gelegd, zodat je weer het vertrouwde rondje om het drakenbootparcours en langs de braderie kunt lopen. 

Braderie aan overkant

Aan de kant van het Zwitsalterrein is onlangs een mooi fietspad geopend, ook daar kan je nu langs het hele Zwitsalterrein goed naar de race kijken en de teams aanmoedigen. De wedstrijdbanen worden iets naar het noorden verplaatst, zodat ze volledig langs het Zwitsalterrein lopen. 

Met een grote brug kom je naar de overkant, waar je op Kanaal Noord lekker bij de kraampjes van de braderie kunt rondsnuffelen. Aan het eind van de braderie kom je via de tweede brug weer terug op het festivalterrein. 

Ook varen de drakenboten weer met zijn 3-en naast elkaar (in plaats van met 2 boten), dat wordt dus nog leuker om naar te kijken! En als je mee vaart, nog spannender Ún een extra uitdaging om je best te doen! 

Hoofdingang aan kanaal

Verder wisselen de grote tent en het Drakenland met elkaar van plek. En de hoofdingang verplaatst van de Vlijtseweg naar de Kanaal-kant, voor een veiligere verkeerssituatie op de Vlijtseweg. 

Parkeren

Voor fietsen wordt een grote parkeerplaats gesitueerd vlak bij de hoofdingang, achter de voormalige Gamma. Voor auto's is er (beperkte) parkeerplek op het Zwitsalterrein bij ingang Noord. Alvast precies weten waar je moet zijn? Klik hier voor meer informatie over de route & parkeren, met een plattegrond waarop je alle routes en parkeerplaatsen vindt!


Design festivalplattegrond by: