Beachparty

  Met je blote voeten in het witte zand, tussen de palmbomen, quality Food & Drinks binnen handbereik en af en toe even uitrusten op een fijne loungebank, kortom: alle ingrediënten voor een nieuwe superbeleving met je vrienden, buren en bekenden… 

  In de middag zijn er sfeervolle, intieme live-optredens van diverse bands op het podium van Plato/Mansion24. Snuffel tussen de cd’s en knisperend vinyl van Plato bij de mooie retro caravan en brandweerwagen of scoor hier je trendy menswear en accessoires van Mansion24! En op ons eigen festivalstrand zorgen diverse DJ’s van United DJ Bookings voor een geweldige Ibiza-sfeer. In de avond barst het jaarlijkse feest los op de mainstage. De Drakenboot BeachParty is een zwoele zomermiddag én avond vol heerlijk dansbare muziek!

  Programma:

  13.00-15.00 uur: DJ’s United DJ School
  15.00-17.00 uur: DJ Feike
  17.00-18.30 uur: DJ Stino
  14.00-15.00 uur: Jeangu Macrooy
  16.00-17.15 uur: Gallowstreet
  18.30-21.00 uur: Live band ‘Lijn7’
  21.00-24.00 uur: ‘Ultimate Dance Experience’ met DJ Chiel


  Jeangu Macrooy

  Jeangu Macrooy groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname, waar hij al redelijk wat hits op zijn naam heeft staan. In 2014 kwam hij naar Nederland kwam om hier muziek te maken. In april 2016 werd Jeangu Macrooy bekroond als 3FM Serious Talent én presenteerde hij zijn debuut EP ‘Brave Enough’, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal staan.
  Zaterdag show om: 14.00 uur (Podium Plato/Mansion24)

  Luister hier alvast naar deze heerlijke stem Jeangu Macrooy YouTube of kijk hier naar Jeangu Macrooy bij De Wereld Draait Door


  GallowStreet

  Gallowstreet is een tienkoppige band uit Amsterdam die beats en brass weet samen te smelten tot een unieke stijl. Met hun muziek nemen ze je mee naar de meest zwoele hoeken van New Orleans en omstreken. Het is recht toe rechtaan, authentiek en swingend. Ze speelden alle grote festivals al plat, nu is het tijd voor het Drakenbootfestival!
  Zaterdag show om: 16.00 uur (Podium Plato/Mansion24)

  Kijk hier alvast naar een show van GallowStreet


  LIJN 7

  De mannen van LIJN 7 hebben als motto “gas erop, dak eraf!”. Zodra zij het podium op stappen, spat de energie er van af. Met veel rook, lichteffecten en confetti, veel lol, plezier en vooral veel feest.
  LIJN 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Met covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij!


  ‘Ultimate Dance Experience- part II’ met DJ Chiel

  Met het optreden tijdens de Giro d'italia op het marktplein nog vers in het geheugen maakt de Ultimate Dance Experience van DJ Chiel zich op voor het grootse en gezelligste jaarlijks terugkerende Drakenbootfestival. Een act waardoor je meegenomen wordt in een verhaal. Een verhaal die een reis door de muzikale tijd maakt en voor veel herkenbaarheid en spektakel zorgt. It brings back memories! Een DJ die zorgt voor de vetste tracks, een saxofonist die sjanst met z'n sax, de gitarist die de dikste licks speelt en MC/zangeres die de kers op de taart vormt van het dreamteam. De visuals maken de beleving compleet. Over de show van vorig jaar werd nog lang nagepraat. Part II wil je echt niet missen!